Cimos: Najmanje pet ponuda za dokapitalizaciju

Bez autora
Nov 29 2011

Prošlog je petka istekao rok za predaju neobvezujućih ponuda za dokapitalizaciju slovenskog Cimosa. Uprava društva želi prikupiti barem 100 milijuna eura svježeg kapitala. Za tu će svotu novom vlasniku pripasti 25-postotni udio u društvu. Jedni izvori tvrde da je pristiglo pet ponuda, dok ih je prema drugim informacijama sedam. Nadzorni odbor Cimosa o njima bi trebao raspravljati krajem ovog tjedna i odlučiti kome će dozvoliti dubinsko snimanje poslovanja. Postojeći vlasnici upravi na skupštini moraju dati suglasnost za dokapitalizaciju. Očekuju da će novi suvlasnik objaviti ponudu preuzimanja pa će tako moći prodati svoje dionice Cimosa.

Cimos: Najmanje pet ponuda za dokapitalizacijuProšlog je petka istekao rok za predaju neobvezujućih ponuda za dokapitalizaciju slovenskog Cimosa.

Uprava društva želi prikupiti barem 100 milijuna eura svježeg kapitala. Za tu će svotu novom vlasniku pripasti 25-postotni udio u društvu.

Jedni izvori tvrde da je pristiglo pet ponuda, dok ih je prema drugim informacijama sedam. Nadzorni odbor Cimosa o njima bi trebao raspravljati krajem ovog tjedna i odlučiti kome će dozvoliti dubinsko snimanje poslovanja. Postojeći vlasnici upravi na skupštini moraju dati suglasnost za dokapitalizaciju. Očekuju da će novi suvlasnik objaviti ponudu preuzimanja pa će tako moći prodati svoje dionice Cimosa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik